Horváth Sándor igazgató


A gyár madártávlatból
Burkolótéglák, idomtéglák, vályogtéglák


Tegye vonzóvá házát burkolótégláinkkal!

Látogasson el hozzánk és győződjék meg termékeink szín-, méret- és formaválasztékáról! A rusztikus vagy inkább a modern felület tetszik Önnek? Nálunk biztosan megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Gondoskodjon kellemes lakóklímáról!

Ha a falazótéglát vagy vályogtéglát, fát, szigetelést és a burkolótéglát megfelelően kombináljuk, télen-nyáron kellemes lakóklímát érünk el. Közérzetünket ugyanis nemcsak a jó szigetelés határozza meg, hanem a falazat hőtárolási képessége, az optimális hangszigetelés és a kiegyensúlyozott páratartalom mind-mind fontos szerepet játszanak.

Érezze otthonában jól magát!

Egészsége érdekében termékeink csak természetbarát anyagokat tartalmaznak. Az eltérő színeket/színárnyalatokat a különböző agyagfajták keverésével és az égetési hőmérséklettel érjük el.

Tegyen egy pillantást árainkra!

Termékeink a jó minőségről váltak ismertté, hiszen az Ön elégedettsége a legfontosabb célunk. Folyamatos termék- és technológiai fejlesztéseinknek köszönhetően ezt a minőséget rendkívül vonzó áron tudjuk kínálni Önnek.

Élvezze a lehetőségek végtelenségét!

A téglahomlokzat kiválóan alkalmas arra, hogy fával, üveggel, kővel vagy akár vakolt felülettel kombináljuk. Engedjen szabad utat fantáziájának! Hangsúlyozzon ki egy-egy belső teret, egy falat vagy a kéményt - burkolólapokkal ez utólag is megoldható.

Ne engedjen különleges kívánságaiból!

Egyedi termékek gyártásától sem zárkózunk el, érdeklődjön nálunk!

Döntsön az időálló építőanyag mellett!

Jégeső, havazás, szélvihar? A téglahomlokzaton még az időjárás sem hagy nyomot, így az idő- és pénzrabló javítgatásokat, mázolásokat egyszer s mindenkorra elfelejtheti.

Győződjék meg szakmai felkészültségünkről!

Munkatársaink szívesen segítenek Önnek, legyen szó a tervezésről vagy akár a többrétegű falazat kivitelezéséről. Kérdése van a vályogépítészettel kapcsolatban? Vagy az optimális falszerkezet érdekli? Egy termék fizikai tulajdonságait szeretné részletesen megismerni? Örömmel válaszolunk kérdéseire! Szívesen állunk rendelkezésére régi épületek felújításánál és mű emléki épületek helyreállításánál is. Termékeink szakszerű beépítéséről kérje útmutatónkat!

A választék teljessé tételének érdekében forgalmazza neves külföldi partnerei termékeit is:

* kézi formázású, lágy sajtolású olasz idom téglák www.santanselmo.it
* német klinker és flaszterklinker téglák széles skáláját: FELDHAUSI KLINKER

Tekintse meg referenciáinkat!

A teljesség igénye nélkül:

- A Collegium Budapest Raul Wallenberg vendégháza
- Széher úti lakópark, Budapest
- Szépjuhászné úti lakópark, Budapest
- Alba Plaza, Székesfehérvár
- Kuruc udvar, Tolcsva
- Üdülőtelep, Alsópáhok
- Családi ház, Hohenems, Ausztria

8000 Székesfehérvár Külterület 200 23/5 hrsz (Zámolyi út)
E-mail: tegla12@t-online.hu, postmaster@egyeditegla.t-online.hu;
...